- Savaitės horoskopas (lapkričio 13 – 19 d.)
- Lietuvė su vyru perujiečiu kuria ateitį Lietuvoje: atidarė egzotišką restoraną
- Savaitės horoskopas (lapkričio 6 – 12 d.)
- Menininkė kuria subtilius darbus siuvinėdama tiulį
- Savaitės horoskopas (spalio 30 – lapkričio 5 d.)
- Savaitės horoskopas (spalio 23 – 29 d.)
- Savaitės horoskopas (spalio 16 – 22 d.)
- Savaitės horoskopas (spalio 9 – 15 d.)
- Savaitės horoskopas (spalio 2 – 8 d.)
- Savaitės horoskopas (rugsėjo 25 – spalio 1 d.)
- 1. Kūno signalai 10
- 2. Zodiako ženklai ir meilė 24
- 3. 3 gėrimai lieknėjimui 6
- 4. Oksana Pikul erotinė fotosesija (N-18) 640
- 5. Skilinėja plaukų galiukai! Ką daryti? 1
- 6. 10 kiekvieno Zodiako principų 31
- 7. Jo idealas pagal Zodiaką 16
- 8. Nėštumo požymiai be testo 14
- 9. Ombré nagų lakavimas (video pamoka) 2
- 10. Moterų frazės, kurios erzina vyrus 4
- 1. 10 kiekvieno Zodiako principų 31
- 2. Zodiako ženklai ir meilė 24
- 3. Nėštumo požymiai be testo 14
- 4. Kūno signalai 10
- 5. Oksana Pikul erotinė fotosesija (N-18) 640
- 6. Jo idealas pagal Zodiaką 16
- 7. Moterų frazės, kurios erzina vyrus 4
- 8. 3 gėrimai lieknėjimui 6
- 9. Skilinėja plaukų galiukai! Ką daryti? 1
- 10. Ombré nagų lakavimas (video pamoka) 2
- 1. Zodiako ženklai ir meilė 24
- 2. Seksas pagal asmenybės tipus (I dalis) 3
- 3. Kūno signalai 10
- 4. Oksana Pikul erotinė fotosesija (N-18) 640
- 5. Ką vyrai galvoja po sekso? 10
- 6. Gėdingos ir neįprastos sekso istorijos 1
- 7. 5 sekso rekordai 8
- 8. Moterų frazės, kurios erzina vyrus 4
- 9. „Simpsonų“ kūrėjas planuoja serialą kurti iki mirties
- 10. Ombré nagų lakavimas (video pamoka) 2
„Europoje“ duris atvėrė itališko maisto restoranas „Vapiano“

Rugsėjo 24 d. sostinės prekybos centre „Europa“ atidarytas naujas restoranas „Vapiano“. Italų virtuvės mėgėjai čia ras greitai ir šviežiai paruoštų makaronų patiekalų, picų ir salotų, taip pat gardžių itališkų desertų. Dėl naujų technologijų aptarnavimas restorane yra greitas ir patogus. Įspūdingas italų dizainerių interjeras sukuria jaukią verslo pietų ir vakarienės aplinką. Čia vienu metu vaišintis gali apie 240 svečių. Investicijos į naująjį restoraną siekia beveik 4,1 mln. litų.
Šviežia, sveika, greitai
„Vapiano“ virtuvė yra atvira, maistas gaminamas prieš restorano svečių akis, todėl jie gali improvizuoti ir drąsiai sakyti savo pageidavimus virėjams, kaip paruošti ar pagardinti patiekalą.
Spaghetti, tagliatelle, ravioli ir dar daugybė rūšių makaronų restorane yra gaminami nedidelėje vietos gamyklėlėje, todėl jie visada švieži. Traškios salotos su šviežiai pakepta vištiena, kalakutiena ar krevetėmis, sultingos daržovės ir gardūs padažai – didelė skonių įvairovė, mėgstantiems lengvą maistą. Picų mėgėjai gali rinktis iš daugiau nei 20 originalių receptų. Gurmanams restoranas siūlo paragauti picos su Parmos kumpiu, figomis, pomidorų padažu, mocarela ir medumi!
„Vapiano“ kepyklėlėje kasdien ruošiami itališki desertai: naminis tiramisu, panna cotta, sūrio pyragas ir kiti skanėstai. Restorano baras siūlo baltojo, raudonojo, rožinio vyno iš Italijos. „Vapiano“ kava ruošiama tik iš kruopščiai atrinktų arabikos pupelių.
„Vapiano“ restorane kainos yra „draugiškos“ kiekvieno piniginei. Čia karšto patiekalo kaina – nuo 12,90 litų.
Technologijos, taupančios laiką
Atėjęs į restoraną, „Vapiano“ svečias gauna magnetinę kortelę, kurioje saugojami visi užsakymai, todėl jis turi daugiau laisvės ir sutaupo laiko, nes nereikia laukti padavėjo. Išeidamas svečias pateikia kortelę kasininkei ir sumoka už savo patiekalus bei gėrimus. Užsisakiusiam picą klientui, pranešimų gaviklis praneša, kada atsiimti paruoštą patiekalą.
Rušiavimas: