• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai

„Europoje“ duris atvėrė itališko maisto restoranas „Vapiano“

Autorius: VAPIANO
2010-09-26 08:00:00

„Europoje“ duris atvėrė itališko maisto restoranas „Vapiano“

Rugsėjo 24 d. sostinės prekybos centre „Europa“ atidarytas naujas restoranas „Vapiano“. Italų virtuvės mėgėjai čia ras greitai ir šviežiai paruoštų makaronų patiekalų, picų ir salotų, taip pat gardžių itališkų desertų. Dėl naujų technologijų aptarnavimas restorane yra greitas ir patogus. Įspūdingas italų dizainerių interjeras sukuria jaukią verslo pietų ir vakarienės aplinką. Čia vienu metu vaišintis gali apie 240 svečių. Investicijos į naująjį restoraną siekia beveik 4,1 mln. litų.
Šviežia, sveika, greitai


„Vapiano“ virtuvė yra atvira, maistas gaminamas prieš restorano svečių akis, todėl jie gali improvizuoti ir drąsiai sakyti savo pageidavimus virėjams, kaip paruošti ar pagardinti patiekalą.


Spaghetti, tagliatelle, ravioli  ir dar daugybė rūšių makaronų restorane yra gaminami nedidelėje vietos gamyklėlėje, todėl jie visada švieži. Traškios salotos su šviežiai pakepta vištiena, kalakutiena ar krevetėmis, sultingos daržovės ir gardūs padažai – didelė skonių įvairovė, mėgstantiems lengvą maistą. Picų mėgėjai gali rinktis iš daugiau nei 20 originalių receptų. Gurmanams restoranas siūlo paragauti picos su Parmos kumpiu, figomis, pomidorų padažu, mocarela ir medumi!


„Vapiano“ kepyklėlėje kasdien ruošiami itališki desertai: naminis tiramisu, panna cotta, sūrio pyragas ir kiti skanėstai. Restorano baras siūlo baltojo, raudonojo, rožinio vyno iš Italijos. „Vapiano“ kava ruošiama tik iš kruopščiai atrinktų arabikos pupelių.


„Vapiano“ restorane kainos yra „draugiškos“ kiekvieno piniginei. Čia karšto patiekalo kaina – nuo 12,90 litų.
Technologijos, taupančios laiką


Atėjęs į restoraną, „Vapiano“ svečias gauna magnetinę kortelę, kurioje saugojami visi užsakymai, todėl jis turi daugiau laisvės ir sutaupo laiko, nes nereikia laukti padavėjo. Išeidamas svečias pateikia kortelę kasininkei ir sumoka už savo patiekalus bei gėrimus. Užsisakiusiam picą klientui, pranešimų gaviklis praneša, kada atsiimti paruoštą patiekalą.

2 psl.
Puslapis 1 iš 2Kitas


Rušiavimas:

Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus