- Savaitės horoskopas (lapkričio 13 – 19 d.)
- Lietuvė su vyru perujiečiu kuria ateitį Lietuvoje: atidarė egzotišką restoraną
- Savaitės horoskopas (lapkričio 6 – 12 d.)
- Menininkė kuria subtilius darbus siuvinėdama tiulį
- Savaitės horoskopas (spalio 30 – lapkričio 5 d.)
- Savaitės horoskopas (spalio 23 – 29 d.)
- Savaitės horoskopas (spalio 16 – 22 d.)
- Savaitės horoskopas (spalio 9 – 15 d.)
- Savaitės horoskopas (spalio 2 – 8 d.)
- Savaitės horoskopas (rugsėjo 25 – spalio 1 d.)
- 1. Kūno signalai 10
- 2. Zodiako ženklai ir meilė 24
- 3. 3 gėrimai lieknėjimui 6
- 4. Oksana Pikul erotinė fotosesija (N-18) 701
- 5. Skilinėja plaukų galiukai! Ką daryti? 1
- 6. 10 kiekvieno Zodiako principų 31
- 7. Jo idealas pagal Zodiaką 16
- 8. Nėštumo požymiai be testo 14
- 9. Ombré nagų lakavimas (video pamoka) 2
- 10. Moterų frazės, kurios erzina vyrus 4
- 1. 10 kiekvieno Zodiako principų 31
- 2. Zodiako ženklai ir meilė 24
- 3. Nėštumo požymiai be testo 14
- 4. Kūno signalai 10
- 5. Oksana Pikul erotinė fotosesija (N-18) 701
- 6. Jo idealas pagal Zodiaką 16
- 7. Moterų frazės, kurios erzina vyrus 4
- 8. 3 gėrimai lieknėjimui 6
- 9. Skilinėja plaukų galiukai! Ką daryti? 1
- 10. Ombré nagų lakavimas (video pamoka) 2
- 1. Zodiako ženklai ir meilė 24
- 2. Seksas pagal asmenybės tipus (I dalis) 3
- 3. Kūno signalai 10
- 4. Oksana Pikul erotinė fotosesija (N-18) 701
- 5. Ką vyrai galvoja po sekso? 10
- 6. Gėdingos ir neįprastos sekso istorijos 1
- 7. 5 sekso rekordai 8
- 8. Moterų frazės, kurios erzina vyrus 4
- 9. „Simpsonų“ kūrėjas planuoja serialą kurti iki mirties
- 10. Ombré nagų lakavimas (video pamoka) 2
Kokią kavą geri – tokia esi! 2
2010-10-05 15:42:00

Jupiterimages nuotr.
Juk net puodelis kavos, nuo kurio mes paprastai pradedame dieną – labai ryški detalė, iš kurios galima spręsti apie žmogaus charakterį apskritai. Tad ką apie tave byloja tavo kavos puodelis?
Espreso arba turkiška kava
Šie kavos virimo būdai skirtingi, o jų rezultatas – panašus: nedidelis puodelis stiprios kavos, maksimaliai sugėręs kavos pupelių skonį ir aromatą, savotiškas žvalumo ir geros nuotaikos koncentratas.
Šį gėrimą renkasi atkaklūs, ryžtingi žmonės, kurie moka gauti maksimalų rezultatą iš minimalių pastangų. Ir nors sentimentalumas jiems svetimas, tokios kavos gerbėjai moka vertinti tai, kas yra tikra.
Kartais jie gali smerkti artimuosius už mažas silpnybes, bet tuo pačiu geba leistis į žygdarbius vardan draugystės ir meilės. Gebėjimas kūrybiškai perprasti net ir paprastus kasdienius dalykus daro juos nepakeičiamus kūrybinėje veikloje, kur reikia naujų idėjų ir rakursų.

Kapučino
Nuostabi kava su tiršta pieno puta, kurią kavos gaminimo meistrai išpiešia įmantriausiais raštais.
Pagaminti šią kavą namų sąlygomis be aparato ar specialaus plakiklio sunkoka, todėl kapučino gerbėjai dažniau nei kiti yra linkę kava mėgautis kavinėse. Ir tai nenuostabu. Šiems žmonėms bendravimo reikia ne ką mažiau, nei pačios kavos. Jų romantiška prigimtis leidžia pagauti net menkiausius kito žmogaus jausmų pustonius. Jie švelnūs ir pažeidžiami, todėl patys dažnai skrupulingai rūpinasi artimaisiais. Moka parodyti dėkingumą, daug dėmesio skiria smulkmenoms, dievina komfortą.
Jiems labiausiai tinka darbas, kuriame tenka daug bendrauti – tai įprasta kapučino tipo žmonių terpė, kurioje jie jaučiasi kuo puikiausiai ir netrunka susilaukti pripažinimo bei sėkmės.

Didelis puodelis plikytos kavos
Didelis vidutinio stiprumo kavos puodelis leidžia pasimėgauti visais jos privalumais nesuduodant organizmui pernelyg stipraus tonizuojamojo smūgio.
Tokį variantą renkasi žmonės, kurie siekia protingų kompromisų, tuo pačiu neketindami atsisakyti to, kas jiems malonu ir naudinga. Jie ramūs, nuosaikūs, tad puikiai laviruoja tarp gyvenimo prieštaravimų nenusižengdami savo principams.
Santykiuose su kitais žmonėmis jie labiausiai vertina patikimumą. Meilėje iš partnerio reikalauja nuoširdumo, negali pakęsti nepabaigtų, neišsakytų minčių, neatleidžia melo.
Moka išmintingai sudėlioti prioritetus ir dažnai yra linkę į kruopštų darbą. Tarp šių žmonių daug puikių analitikų, talentingų finansininkų.

Late ir moka
Šiuos gėrimus vienija tai, kad jie gaminami į kavą dedant ne tik cukraus, pieno, bet ir kitų pagardų – dažniausiai įvairių sirupų, šokolado. Tokį kavos gėrimą dažniausiai renkasi tie, kas dievina įvairovę ir negali pakęsti monotonijos.
Šiems žmonėms kiekviena diena – proga mažai šventei, kuria jie mielai pasidalina su aplinkiniais. Tai saulėti optimistai, visada randantys progą kuo nors pasidžiaugti. Greta jų šilta, lengva ir nenuobodu. Sudėtingomis aplinkybėmis jie būtinai išties pagalbos ranką ir padės rasti teigiamų aspektų net ir tada, kai atrodys, kad rasti ką nors gero tiesiog neįmanoma.
Meilėje, kaip ir gyvenime apskritai, ieško teigiamų emocijų, todėl gali nusivilti lengvabūdiškais žmonėmis, kurie mėgaujasi malonumais kitų sąskaita. Psichologiškai patogioje aplinkoje puikiai susidoros su bet kokiu darbu.

Šalti kavos gėrimai
Esama galybės receptų, kaip pasigaminti gardų šaltą kokteilį natūralios kavos pagrindu. Ir yra žmonių, kuriems būtent tokia kava – pati gardžiausia.
Šio gėrimo gerbėjai – temperamentingi, energingi, nemėgstantys laukti kol praauš jų kava, trokštantys pasimėgauti savo gėrimu čia ir dabar. Panašiai galvoja ir apie kitus dalykus: patenkinti savo smalsumą nori tuojau pat. Nekenčia nenuoširdumo apraiškų, reaguoja į tai karštai ir nuožmiai, ypač meilės reikaluose.
Jie nepakeičiami tose situacijose, kai reikia atstovauti kieno nors interesus. Ypač gerai jiems sekasi ginti svarbius projektus, kuriais patys nuoširdžiai tiki.
Be abejo, šie apibūdinimai – gana sąlygiški ir toli gražu ne visi kofemanai atitinka šią klasifikaciją. Tačiau neišvengiamai visi kavos gerbėjai trokšta dieną pradėti nuo idealios, pačios gardžiausios kavos puodelio. Kaip tokią pasigaminti?





Rušiavimas: