Komentarai

Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus
Simona
2010-03-25 11:58:54
Neblogi patarimai. Siūlau dar kelis: kepinant svogūnus įdėti arbat.š. cukraus, svogūnai apsikaramelizuoja, įgauną gražią auksinę spalvą, tokie tinka naudoti į sriubas, padažus ar su keptais patiekalais.

Verdant kopūstus, išsiskiria nemalonus kvapas. Jo nebus, jei įdėsime vieną lauro lapelį. Jis neutralizuoja blogą kopūstų kvapą.

Verdant cepelinus, juos apvolioti galima krakmole, taip jie nepasileidžia ir būna gražios, vienodos formos.

Sriubai išvirus, išspausta česnako skiltelė ir žiupsnelis džiovinto čiobrelio duoda labai gerą skonį ir aromatą.