- 10 gardžiausių ir sveikiausių rudens sezono glotnučių
- Mėsainis su vištienos liulia kebabais – naujiena ar dar vienas tobulo mėsainio receptas?
- Paprasčiau nebūna: naminių ledų receptai per penkias minutes
- Kaip namų šeimininkė tapo virtuvės šefe ir kulinarinės laidos vedėja?
- Pikčiausias katinas pasaulyje (foto)
- Renkamės naujus vonios baldus: į ką atkreipti dėmesį?
- Mišku kvepianti žaliaskarė ar dirbtinė eglutė: ką rinktis?
- Mažytės Kalėdų eglutės mieloms šventėms (foto)
- Padangos ir jų evoliucija iki šiandien
- Žieminės padangos: kaip išsirinkti tinkamas?
- 1. Kūno signalai 10
- 2. Zodiako ženklai ir meilė 24
- 3. 3 gėrimai lieknėjimui 6
- 4. Oksana Pikul erotinė fotosesija (N-18) 666
- 5. Skilinėja plaukų galiukai! Ką daryti? 1
- 6. 10 kiekvieno Zodiako principų 31
- 7. Jo idealas pagal Zodiaką 16
- 8. Nėštumo požymiai be testo 14
- 9. Ombré nagų lakavimas (video pamoka) 2
- 10. Moterų frazės, kurios erzina vyrus 4
- 1. 10 kiekvieno Zodiako principų 31
- 2. Zodiako ženklai ir meilė 24
- 3. Nėštumo požymiai be testo 14
- 4. Kūno signalai 10
- 5. Oksana Pikul erotinė fotosesija (N-18) 666
- 6. Jo idealas pagal Zodiaką 16
- 7. Moterų frazės, kurios erzina vyrus 4
- 8. 3 gėrimai lieknėjimui 6
- 9. Skilinėja plaukų galiukai! Ką daryti? 1
- 10. Ombré nagų lakavimas (video pamoka) 2
- 1. Zodiako ženklai ir meilė 24
- 2. Seksas pagal asmenybės tipus (I dalis) 3
- 3. Kūno signalai 10
- 4. Oksana Pikul erotinė fotosesija (N-18) 666
- 5. Ką vyrai galvoja po sekso? 10
- 6. Gėdingos ir neįprastos sekso istorijos 1
- 7. 5 sekso rekordai 8
- 8. Moterų frazės, kurios erzina vyrus 4
- 9. „Simpsonų“ kūrėjas planuoja serialą kurti iki mirties
- 10. Ombré nagų lakavimas (video pamoka) 2
Burnoje tirpstančios Canelés iš Bordo regiono
2013-08-05 11:59:00

Eli.lt
0,5l pieno
žiupsnelis druskos
2 kiaušiniai
2 tryniai
3 šaukštai vanilės
2 šaukštai romo (geriau juodojo)
250g cukraus
50g sviesto
100g miltų
sviesto - formelių patepimui
rudojo cukraus - formelių pabarstymuiGaminimo būdas:
1.Pirmiausia tarpusavyje sumaišome birius produktus - miltus, cukrų, druską. Į gautą masę sumušame kiaušinius ir supilame trynius, viską gerai sumaišome, kad masė taptų vientisa.
2.Į atskirą puodą supilame pieną, vanilės ekstraktą bei romą, pakaitiname iki užvirimo.
3.Kitame inde kaitiname sviesto kubelius kol jie išsilydo tuomet supilame į masę su miltais, dar viską gerai išmaišome.
4.Supilame gerai įkaitusį pieną (iki užvirimo) ir vėl viską gerai išmaišome.
5.Paruoštą tešlą uždengiame ir laikome bent 12val. šaldytuve, kol tešla subręsta ir šiek tiek patirštėja.
6.Praėjus nurodytam laikui tešlą išimame iš šaldytuvo ir dar kartą permaišome.
7.Įkaitiname orkaitę iki 250’C.
8.Šiek tiek patepame silikonines formeles sviestu, įberiame rudojo cukraus, formeles užpildome paruošta mase. Formelės užpildomos ne iki pat viršaus, nes kepdama tešla šiek tiek pakyla - apie 0,5 cm.
9.Pirmąsias 15 min. kaneles kepame 250’C temperatūroje, veliau karštį sumažiname iki 180’C ir kepame apie valandą.
10. Kanelėms iškepus, leidžiame jiems atvėsti apie 5 min., tuomet iš lėto išimame iš formelių.
11. Kanelės skaniausios šviežios.
Asmeniškai TAU dietologo sudarytas valgiaraštis
- Mėsainis su vištienos liulia kebabais – naujiena ar dar vienas tobulo mėsainio receptas?
- Mini picos
- Lengvai pagaminami suktinukai su sūriu
Rušiavimas: