• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai

Kepame lietinių pyragą  1 

Autorius: Eli.lt
2009-08-21 15:00:00

Kepame lietinių pyragą
Jupiterimages nuotr.

Jei paprasti lietiniai su varške ar mėsa jūsų namiškių jau nebestebina, tai pasitelkite fantaziją ir iš tų pačių produktų iškepkite lietinių pyragą.

Pagaminimui reikės:

Tešlai:
stiklinė miltų, stiklinė pieno, stiklinė vandens, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai aliejaus, šaukštelis druskos.
 
Įdarui:
300 g varškės, 200 g grietinės, 3 šaukštai cukraus, 2 granatai.
 
Užpilui:
2 kiaušiniai, 200 g grietinės, 3 šaukštai cukraus, cukraus pudros pyragui apibarstyti.

Gaminimas:

Iš visų nurodytų produktų (tešlai) užmaišykite grietinės tirštumo tešlą ir iškepkite lietinius. Kol jie atvės, paruoškite įdarą: varškę ištrinkite su 3 šaukštais cukraus ir 200 g grietinės, išimkite granatų sėklas.

Kiekvieną lietinį aptepkite varškės mase, apibarstykite granatų sėklomis ir susukite į ritinėlį. Paruoškite užpilą: kiaušinius išplakite su grietine ir cukrumi.

Visus lietinių ritinėlius sudėkite į pailgą kepimo formą, užpilkite kiaušinių plakiniu ir 30 minučių kepkite 180 laipsnių karštumo orkaitėje. Dar karštą pyragą apibarstykite cukraus pudra.

Skanaus!

Asmeniškai TAU dietologo sudarytas valgiaraštis
​​​


Rušiavimas:

Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus
4785961230.thgygh
2009-08-22 12:10:47
4785961230.hgujkj