• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai

Mėsos kelmas Velykų stalui

2009-04-03 00:00:00

Mėsos kelmas Velykų stalui
edieta.lt. Jupiterimages nuotr.
Velykų stalas neįsivaizduojamas be įvairiausių mėsos patiekalų. Kiekviena šeimininkė gali atskleisti visus savo kulinarinius gabumus ir nustebinti šeimą ar svečią. Pagaminusios mėsos kelmą, jūs tikrai liksite puikiai įvertintos.

Pagaminimui reikės:

Šonkauliai,
faršas, kiaušinis ir trynys,
džiūvėsiai
prieskoniai.

Gaminimas:

Sumaišome faršą. Galima įdėti skaldytų lazdyno ar graikiškų riešutų, pistacijų. Galima apkepinti pievagrybių su svogūnėliais. Žodžiu, kaip kuri šeimininkė mėgsta.

Šonkauliukus pabarstome prieskoniais iš vakaro. Tada susukam ratuku ir sutvirtinam krapštukais ar mediniais iešmeliais.
 
Į vidurį dedam faršą. Kepam orkaitėje apie 1,5 valandos. Atvėsintą puošiam grybais, poro gėlytėm.
 
Asmeniškai TAU dietologo sudarytas valgiaraštis
​​​


Rušiavimas:

Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus