• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai

Specialus receptas: pyragėliai su alyvuogėmis

Autorius: Gerda Zemenskaitė
2010-11-15 13:00:00

Specialus receptas: pyragėliai su alyvuogėmis
Koolinar.ru
Ištikimiausiems skaitytojams dovanojame itin gardaus patiekalo receptą. Pagaminimas neužims daug laiko, o rezultatus nudžiugins Jus ir Jūsų šeimą!
 
6 porcijos. Pagaminimo laikas 50 minučių.

Jums reikės:
Vienas sluoksniuotos tešlos įpakavimas;
200 gramų Fetos sūrio;
50 gramų alyvuogių;
Po 2 valgomuosius šaukštus krapų ir petražolių;
1 kiaušinio trynis
 
Paruošimas:
Alyvuoges padžiovinkite ir smulkiai supjaustykite. Sumaišykite su fetos sūriu, krapais bei petražolėmis ir sutrinkite šakute. Tešlą iškočiokite ir supjaustykite skrituliukais. Ant kiekvienos padėkite įdarą ir suspauskite kaip koldūnus. Pyragėlius sudėkite į skardą ant kepimo popieriaus. Kiaušinio trynį suplakite ir patepkite pyragėlius. Juos kepkite apie 30 minučių 180 – 200 laipsnių temperatūroje.

Valgykite su arbata arba vištienos sultiniu.
Asmeniškai TAU dietologo sudarytas valgiaraštis
​​​


Rušiavimas:

Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus