- 10 gardžiausių ir sveikiausių rudens sezono glotnučių
- Mėsainis su vištienos liulia kebabais – naujiena ar dar vienas tobulo mėsainio receptas?
- Paprasčiau nebūna: naminių ledų receptai per penkias minutes
- Kaip namų šeimininkė tapo virtuvės šefe ir kulinarinės laidos vedėja?
- Pikčiausias katinas pasaulyje (foto)
- Renkamės naujus vonios baldus: į ką atkreipti dėmesį?
- Mišku kvepianti žaliaskarė ar dirbtinė eglutė: ką rinktis?
- Mažytės Kalėdų eglutės mieloms šventėms (foto)
- Padangos ir jų evoliucija iki šiandien
- Žieminės padangos: kaip išsirinkti tinkamas?
- 1. Kūno signalai 10
- 2. Zodiako ženklai ir meilė 24
- 3. 3 gėrimai lieknėjimui 6
- 4. Oksana Pikul erotinė fotosesija (N-18) 641
- 5. Skilinėja plaukų galiukai! Ką daryti? 1
- 6. 10 kiekvieno Zodiako principų 31
- 7. Jo idealas pagal Zodiaką 16
- 8. Nėštumo požymiai be testo 14
- 9. Ombré nagų lakavimas (video pamoka) 2
- 10. Moterų frazės, kurios erzina vyrus 4
- 1. 10 kiekvieno Zodiako principų 31
- 2. Zodiako ženklai ir meilė 24
- 3. Nėštumo požymiai be testo 14
- 4. Kūno signalai 10
- 5. Oksana Pikul erotinė fotosesija (N-18) 641
- 6. Jo idealas pagal Zodiaką 16
- 7. Moterų frazės, kurios erzina vyrus 4
- 8. 3 gėrimai lieknėjimui 6
- 9. Skilinėja plaukų galiukai! Ką daryti? 1
- 10. Ombré nagų lakavimas (video pamoka) 2
- 1. Zodiako ženklai ir meilė 24
- 2. Seksas pagal asmenybės tipus (I dalis) 3
- 3. Kūno signalai 10
- 4. Oksana Pikul erotinė fotosesija (N-18) 641
- 5. Ką vyrai galvoja po sekso? 10
- 6. Gėdingos ir neįprastos sekso istorijos 1
- 7. 5 sekso rekordai 8
- 8. Moterų frazės, kurios erzina vyrus 4
- 9. „Simpsonų“ kūrėjas planuoja serialą kurti iki mirties
- 10. Ombré nagų lakavimas (video pamoka) 2
4 būdai šaldyti įvairias uogas
2011-07-13 14:15:00

123rf.com
Atrodytų, kas gali būti paprasčiau? Paimti uogas, nuplauti, įdėti į šaldiklį ir vartoti kada nori... tačiau šaldyti galima keliais būdais. Pasirink labiausiai Tau tinkantį būdą, kurį naudosi šaldydama mėlynes, avietes, serbentus ar braškes.
Iš pradžių, nuplauk uogas, pašalink lapelius ir išdėliok uogas ant servetėlės:
1. Sutriname uogas į piurė, sudedame porcijas į poleteleno paketus, juos stipriais surišti ir padėti į šaldiklį. Esant reikalui, imamas vienas paketas, atitirpinamas, piurė sumaišoma su cukrumi ir valgoma.
2. Uogas dedame į dėžutes, kiekvieną uogų sluoksnį apibarstome cukrumi ir dedame į šaldiklį. Uogas apibarstome cukrumi tam, kad užšaldytos turėtų minkštą konsistenciją ir nesuliptų.
3. Uogas sumaišome su cukrumi (jei tai braškės – supjaustome į ketvirčius), išdėstome ant padėklo, užšaldome, sudedame į poleteleninį paketą ir dedame į šaldiklį. Tokios uogos tinka kokteiliams kaip ledukai ir kaip papuošimas.
4 . Uogas sudedame į paketą, užpilame cukrumi ir padeda į stačiakampius indelius. Kai prireikia uogų, išimame jas iš indelio ir gauname tikrą ledinį gardėsį, kuris lengvai pjaustomas.
Asmeniškai TAU dietologo sudarytas valgiaraštis
Rušiavimas: