• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai

Kiniškos tradicijos braunasi į lietuvišką virtuvę

Autorius: eli.lt
2013-02-01 19:14:00

 

“Lietuvoje stebimas vis didesnis susidomėjimas rytų kultūra ir jos patiekalų privalumais. Ši tendencija maisto industrijoje atsirado nuo kinietiškų padažų ir peraugo į patiekalų ir jų vartojimo kultūros pokyčius”, – komentuoja “Arvi kalakutai” marketing specialist Laura Budrienė.

 

Pasak marketingo specialistės L. Budrienės, vartotojų apklausos rodo, kad gyventojai nori maitintis sveikiau, o kinietiška virtuvė vartotojui, visų pirma kelia sveiko ir ilgo gyvenimo asociacijas. “Mūsų įmonės šūkis – sveikesnis požiūris į gyvenimą. Kalakutiena yra sveikiausia paukštiena, todėl nusprendėme savo vartotojams pasiūlyti kinietiškai ruoštą kalakutieną, kuri rinkoje siejama su savo išvaizda ir sveikata besirūpinančiais vartotojais”, – sako ji. 

 

Kinijoje tikima, kad ne tik maistas paveikia sveikatą, bet ir tai kokį maistą renkamės, kaip jį deriname ir net kokios nuotaikos esame, kai renkamės produktus. Maistas yra laikomas medicinos dalimi. Pavyzdžiui, derinant kinietiškas gamybos tracidijas ir kaloringą kiaulieną pakeitus į maistingą kalakutieną, gyvenimo trukmę galima prailginti net 40 procentų. Todėl Lietuvoje taip greitai populiarėja kinietiška virtuvė, kuri siejama su sveikata, harmoningu gyvenimu ir dailiomis kūno linijomis.

 

 

BuvęsPuslapis 2 iš 2
Asmeniškai TAU dietologo sudarytas valgiaraštis
​​​


Rušiavimas:

Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus