- 10 gardžiausių ir sveikiausių rudens sezono glotnučių
- Mėsainis su vištienos liulia kebabais – naujiena ar dar vienas tobulo mėsainio receptas?
- Paprasčiau nebūna: naminių ledų receptai per penkias minutes
- Kaip namų šeimininkė tapo virtuvės šefe ir kulinarinės laidos vedėja?
- Pikčiausias katinas pasaulyje (foto)
- Renkamės naujus vonios baldus: į ką atkreipti dėmesį?
- Mišku kvepianti žaliaskarė ar dirbtinė eglutė: ką rinktis?
- Mažytės Kalėdų eglutės mieloms šventėms (foto)
- Padangos ir jų evoliucija iki šiandien
- Žieminės padangos: kaip išsirinkti tinkamas?
- 1. Kūno signalai 12
- 2. Zodiako ženklai ir meilė 26
- 3. 3 gėrimai lieknėjimui 7
- 4. Oksana Pikul erotinė fotosesija (N-18) 34948
- 5. Skilinėja plaukų galiukai! Ką daryti? 3
- 6. 10 kiekvieno Zodiako principų 32
- 7. Jo idealas pagal Zodiaką 147
- 8. Nėštumo požymiai be testo 164
- 9. Ombré nagų lakavimas (video pamoka) 3
- 10. Moterų frazės, kurios erzina vyrus 4
- 1. 10 kiekvieno Zodiako principų 32
- 2. Zodiako ženklai ir meilė 26
- 3. Nėštumo požymiai be testo 164
- 4. Kūno signalai 12
- 5. Oksana Pikul erotinė fotosesija (N-18) 34948
- 6. Jo idealas pagal Zodiaką 147
- 7. Moterų frazės, kurios erzina vyrus 4
- 8. 3 gėrimai lieknėjimui 7
- 9. Skilinėja plaukų galiukai! Ką daryti? 3
- 10. Ombré nagų lakavimas (video pamoka) 3
- 1. Zodiako ženklai ir meilė 26
- 2. Seksas pagal asmenybės tipus (I dalis) 3
- 3. Kūno signalai 12
- 4. Oksana Pikul erotinė fotosesija (N-18) 34948
- 5. Ką vyrai galvoja po sekso? 11
- 6. Gėdingos ir neįprastos sekso istorijos 1
- 7. 5 sekso rekordai 8
- 8. Moterų frazės, kurios erzina vyrus 4
- 9. „Simpsonų“ kūrėjas planuoja serialą kurti iki mirties
- 10. Ombré nagų lakavimas (video pamoka) 3
Mažos moterų gudrybės virtuvėje 1
2008-12-07 00:00:00

"Gamma" nuotr.
Šakutes ir peilius sumerkite į vandenį, kuriame virė bulvės, ir pavirkite 10 minučių. Efektą pamatysite pati.
Užstringančius virtuvinius stalčius rekomenduojama patrinti muilu arba parafinu (žvake). Paskui jie darinėsis lengvai ir negirgždės.
Kepimui geriausiai tinka vidinė jautienos dalis (išpjova) arba šoninės dalys – plonas ir storas kraštas.
Jeigu norite virti sriubą, geriausiai rinktis jautienos šoninės, uodeginės arba mentės dalį.
Kieta jautiena bus minkšta ir lengvai pervirs, jeigu vakare gabalą iš visų pusių ištrinsite sausomis garstyčiomis ir palaikysite per naktį. Prieš gamindama mėsą nuplaukite po šaltu vandeniu.
Kad mėsa greičiau išsitroškintų, į padažą, kuriame ji troškinasi, reikia įpilti 1 – 2 stalinius šaukštus acto (acto kiekis priklauso nuo mėsos kiekio).
Kai mėsą kepate orkaitėje, ją reikėtų šlakstyti tik karštu sultiniu arba karštu vandeniu. Šlakstant šaltu vandeniu, mėsa kietėja.
Kai kepate šnicelius arba muštinius, prieš tai pašalinkite visas gyslas – kitaip jos susisuka ir mėsa tampa beformė ir kieta.
Prieš pašildydama mėsą, kurią pagaminote išvakarėse, pašlakstykite ją šaltu vandeniu, į keptuvę įpilkite šiek tiek aliejaus ir pašildykite ant nedidelės ugnies. Tuomet mėsos skonis bus kaip ką tik iškeptos.
Plėvelę nuo kepenų pašalinsite lengvai, jeigu kepenis minutei panardinsite į karštą vandenį. Jaučio kepenis prieš gaminimą (kepimą) rekomenduojama pamirkyti piene – tuomet jos bus minkštesnės ir skanesnės.
Keptos žąsies, anties, paršelio odelė bus traški, jeigu baigiant kepti nuliesite ją šaltu vandeniu.
2 psl.
Puslapis 1 iš 2Užstringančius virtuvinius stalčius rekomenduojama patrinti muilu arba parafinu (žvake). Paskui jie darinėsis lengvai ir negirgždės.
Kepimui geriausiai tinka vidinė jautienos dalis (išpjova) arba šoninės dalys – plonas ir storas kraštas.
Jeigu norite virti sriubą, geriausiai rinktis jautienos šoninės, uodeginės arba mentės dalį.
Kieta jautiena bus minkšta ir lengvai pervirs, jeigu vakare gabalą iš visų pusių ištrinsite sausomis garstyčiomis ir palaikysite per naktį. Prieš gamindama mėsą nuplaukite po šaltu vandeniu.
Kad mėsa greičiau išsitroškintų, į padažą, kuriame ji troškinasi, reikia įpilti 1 – 2 stalinius šaukštus acto (acto kiekis priklauso nuo mėsos kiekio).
Kai mėsą kepate orkaitėje, ją reikėtų šlakstyti tik karštu sultiniu arba karštu vandeniu. Šlakstant šaltu vandeniu, mėsa kietėja.
Kai kepate šnicelius arba muštinius, prieš tai pašalinkite visas gyslas – kitaip jos susisuka ir mėsa tampa beformė ir kieta.
Prieš pašildydama mėsą, kurią pagaminote išvakarėse, pašlakstykite ją šaltu vandeniu, į keptuvę įpilkite šiek tiek aliejaus ir pašildykite ant nedidelės ugnies. Tuomet mėsos skonis bus kaip ką tik iškeptos.
Plėvelę nuo kepenų pašalinsite lengvai, jeigu kepenis minutei panardinsite į karštą vandenį. Jaučio kepenis prieš gaminimą (kepimą) rekomenduojama pamirkyti piene – tuomet jos bus minkštesnės ir skanesnės.
Keptos žąsies, anties, paršelio odelė bus traški, jeigu baigiant kepti nuliesite ją šaltu vandeniu.
Asmeniškai TAU dietologo sudarytas valgiaraštis
- Plius dydžio modelis atkartojo „Victoria’s Secret“ nuotraukas (foto)
- Savaitės horoskopas (lapkričio 13 – 19 d.)
- Grožio astrologija: kada geriausia kirptis plaukus?
Rušiavimas: