• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai

Penkios gardžių blynų paslaptys

Autorius: Eli.lt, freedigitalphotos.net
2012-08-07 13:10:00

purūs ir gardūs blyneliai
purūs ir gardūs blyneliai
Vis nepavyksta iškepti gardžių blynų? O gal norite, kad jūsų blyneliai būtų skaniausi pasaulyje? Išmėginkite mūsų patarimus ir jums tikrai pavyks! Didžiuokitės gaminamais patiekalais.

  • Maišykite tešlą tol, kol nebebus gumulėlių.
  • Kad blyneliai būtų vienodo storio ir dydžio, kepkite juos ta pačia tvarka: į keptuvę tešlą pilkite tiesiai iš tešlos dubens ir ranka sukite keptuvę, kol tešla pasieks jos kampus ir bus reikiamo dydžio ir formos.
  • Į tešlą papildomus ingredientus dėkite eilės tvarka: cukrus, druska ir tik tada kepimo milteliai (jei tokius dedate).
  • Kiekvieną iškeptą blyną sudrėkinkite sviestu, kad šis neprarastų sausumo ir būtų kvapnus.
  • Jei norite, kad blynai būtų purūs, į tešlą įmaišykite grietinėlės, sutirštinto pieno, rūgpienio arba jogurto.


Asmeniškai TAU dietologo sudarytas valgiaraštis
​​​

Rušiavimas:

Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus