• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai

Aš, kaip ir visi, kartais būnu nepatenkinta, kad saulė pasislėpus už debesų, o medžiaginiai bateliai permirko lietuje. Arba kad užuot...
Padažas - ne patiekalas, padažas - priemonė, kadaise viena svarbiausių virėjui, o dabar naudojama rečiau, bet vis dėlto nepraradusi savo, kaip...
Spalį gamta atsiunčia paskutinius vasaros linkėjimus - šermukšnius. Tiesa, pastaraisiais metais šias uogas šeimininkės primiršo. Tačiau...
Galima nusipirkti spalvotų makaronų, bet kur kas maloniau paruošti makaronus pačiai, į tešlą pridėjus dažiklių, kurių natūralumu būsi...
Aronijos - juodos aitrokos uogos. Gal ir ne itin skanios, tačiau kokios vertingos!
Gairės: uogienė, aronija
Tarsi paties niūriausio ledkalnio viršūnė iš ūkanotų nežinomybės tolių pastaruoju metu išniro faktas, jog daugumos prekybos centruose...
Kuo skiriasi makaronų „kabinimas“ nuo makaronų valgymo? Pirmuoju atveju tenka meluoti ir galite už tai kažkada patekti į pragarą...
Toksikologai liūdnai juokauja, kad visi grybai valgomi, tik kai kurie - vieną kartą.Apsinuodijus grybais, organizmas gali imituoti visai kitas...
Poreikį saldumynams jaučia kone kas antras žmogus. Valgyti cukrų kilogramais – neverta, tačiau kartais save palepinti galime visi....
Kiekvienai moteriai teko susidurti su situacija, kuomet reikėjo kuo įdomiau bei išradingiau patiekti vienokius ar kitokius patiekalus...
Nuo seniausių laikų mūsų protėviai valgė lašinius, daug dirbo ir nekvaršino sau galvos dėl celiulito. Lašinius vartojo ne tik maistui, bet...
Svarbiausia, ką reikia atsiminti marinuojat grybus: švara, švara ir dar kartą švara.
Agurkai pasižymi gydomosiomis ypatybėmis: mažina žarnyno skausmus, varo šlapimą, skatina tulžies sekreciją.
Arbūzai – prabėgančių atostogų ir rugsėjo vaisius (nesvarbu, kad žinynuose ir enciklopedijose jis vadinamas daržove). Kaip išsirinkti...
Šiame straipsnyje rasite garsaus prancūzų intelektualo ir gastronomo, Žano Brija-Savareno (Jean Brillat-Savarin) straipsnį apie šokoladą, jo...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 1011 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21