• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai

Vos 1 kilogramui obuolių derliaus prireikia 700 litrų vandens. Duonos kepalas pareikalauja daugiau nei kubo – 1300 litrų vandens.
Alyvuogių aliejus – tai aliejus, spaudžiamas iš alyvmedžio uogų. Tai vienas seniausiai žmonijai žinomų aliejų, naudotas Senovės Egipte,...
Net ir vaikai žino, kad alyvuogės yra vienos iš pačių naudingiausių maisto produktų. Alyvuogėse yra labai daug aktyvių medžiagų, vitaminų...
Žmonės renkasi patys, ką jiems ir kaip minėti: rimtas ir liūdnas Vėlines ar žaismingą ir šiek bauginantį Heloviną, kurio pagrindinis...
Besilaikant dietos tikrai nesinori lankytis prekybos centre ir pirkti maistą... Juk neretai akis užkliūva už taip mėgiamų saldainių,...
Neretai stengdamiesi maitintis sveikai iš savo valgiaraščio išbraukiam vertingą maistą.
Kad vyrai būtų sveiki, stiprūs, žvalūs, būtina teisinga mityba, tai galioja ir moterims. Tačiau kasdieninis racionas turi skirtis.
Riebių produktų – lašinių, dešrų, taukų – nerekomenduojama laikyti polietileniniuose maišeliuose. Geriau juos suvynioti į foliją. Jeigu...
Jau ketverius metus Lietuvos prekybos įmonių asociacija (LPĮA) rengia konkursą „Populiariausia prekė“. Nuo pat pirmųjų apdovanojimų...
Šokoladiniai traškučiai iš dubenėlio patys į mūsų skrandį nesušoka, o per reklamos pertraukėlę suteptas sumuštinis pats neįsiprašo į...
Ar tai būtų arbūzo riekė, patiekiama desertui, ar virto kukurūzo burbuolė, patiekta proamerikietiškai nusiteikusio draugo rengiamame piknike,...
Kiniškos maisto gaminimo tradicijos siejamos su mitybos ritualais ir sveika gyvensena vis labiau užkariauja lietuvišką virtuvę. Rytietiški...
MITAS: Šampaną išrado prancūzai. TIKROVĖ: Iš tiesų šampano gamybos metodiką pirmas aprašė anglų mokslininkas Christopheris Merretas.
Net ir pats naudingiausias maistas gali būti pavojingesnis skrandžiui nei bulvių traškučiai ar dešrainiai su sūrainiais.
Itališki makaronų patiekalai arba, kaip dabar jau įprasta vadinti, pasta įsitvirtino mūsų valgiaraščiuose, tačiau ar viską žinome apie jų...
1 23 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21