Nekeptas tortas „Prinokęs obuoliukas“
Autorius: Mama.lt
2012-09-01

Paruošimas:
1. Razinas nuplauti, užpilti romu arba konjaku, palikti 30 min.
2. Sausainius susmulkinti trintuvu.
3. Obuolius nulupti ir sutarkuoti vidutinio smulkumo tarka. Sultis nusunkti.
4. Į vieną indą sukrėsti tarkuotus obuolius, razinas, suberti sausainius, cukraus pudrą, riešutus, tarkuotą citrinos ir apelsino žievelę ir gerai išmaišyti. Masę sukrėsti į lėkštę. Obuolį supjaustyti skiltelėmis. 
5. Prieš patiekiant palaikyti šaldytuve 3 val.

Jums reikės:

cukraus pudra (2 v.š.)
kapoti graikiniai riešutai (2v.š.)
obuoliai (5 vnt)
razinos (50 g)
romas arba konjakas (2 v.š.)
sausainiai (300 g)
tarkuota apelsino žievelė (1 v.š.)
tarkuota citrinos žievelė (1 a.š.)