Pyragaičiai su kiauliena ir salierais
Autorius: mama.lt
2010-03-25

mama.lt
Jums reikės:
 
150 g miltų;

1 kiaušinio baltymas;

250 ml pieno;

120 ml vandens;

350 g faršo;

2 salierų stiebkočiai;

3 šaukštai avižinių dribsnių;

Pipirai;

1 šaukštas Vusterio padažo;
 
Paruošimas:
 
Miltuose padarom duobutę. Dedam kiaušinio baltymą, pilam pieną. Išmaišom. Pamažu pilame vandenį ir maišome, kol pasidaro vientisa tešla.
 
Sumaišome faršą, avižinius dribsnius, salierus, pipirus, padažą. Padarome kukuliukus, dedame juos į keksiukų formeles ir apkepame 10 min.

Ištraukiame, greitai užpilame tešlą ir kepame toliau 20-30 min., arba kol pyragaičiai gražiai paruduoja.