Pyragas su vynuogėmis
2009-08-28

Mama.lt
Jums reikės:
Miltų (250 gramų)
Kepimo miltelių (40 gramų)
Cukraus pudros (200 gramų)
Margarino (100 gramų)
Grietinės (80 gramų)
Vynuogių (500 gramų)
Želatinos (90 gramų)

Paruošimas:
Nuskabytas ir nuplautas vynuoges pavirti pusėje stiklinės vandens. Kai truputėlį pavirs suberti želatiną. Maišyti, kol ištirps. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir cukraus pudra. Sudėti minkštą margariną, grietinę ir gerai išminkyti. Iškočiokite tortinės formos dydžio blyną ir dėkite į riebalais pateptą formą. Kepti, kol pagels. Atvėsusį pyragą užpilti paruošta stingstančia vynuogių žele ir dėti į šaldytuvą, sustingti. Skanaus.