Voveraitės grietinės padaže
Autorius: Mama.lt
2009-10-01


Jums reikės:
Miltų (40 gramų)
Grietinės (600 gramų)
Aliejaus (5 šaukštai)
Pipirų (1 gramas)
Druskos (2 gramai)
Česnako (1 skiltelė)
Svogūnas (1 vienetas)
Voveraičių (500 gramų)


Paruošimas:
Nuvalytas ir supjaustytas voveraites įmesti į puodą su vandeniu, aliejumi, svogūnu ir virti ant mažos ugnies. Išvirus išgriebti ir sudėti į keptuvę, ten išgarinti vandenį. Grietinę išmaišyti su miltais, sutrinta česnako skiltele, supilti ant grybų ir patroškinti, nuolat maišant. Patiekti su bulvių koše ir pomidorais.  

Skanaus!

Pasiūlykite savo rudens gėrybių receptą ir laimėkite prizą!