• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai
Anties šlaunelės su keptais obuoliais
Autorius: Mama.lt
2011-08-26

Paruošimas:
Bulves su lupenomis virti 10 min., nusunkti ir nulupti. Šlauneles pabarstyti druska ir pipirais, pakepinti įkaitintame aliejuje ir sudėti į formą. Česnaką ir svogūnus smulkiai supjaustyti ir apkepinti aliejuje ir kartu su bulvėmis, gvazdikėliais bei lauro lapeliais, sudėti prie šlaunelių. Pabarstyti mairūnu. Kepti valandą iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kartkartėmis palaistant sultiniu bei obuolių sultimis. Obuolius nuplauti ir nupjauti viršūnėles, išpjauti sėklalizdžius. Razinas nuplauti, susmulkinti ir sumaišyti su migdolais ir sviestu. Šia mase prikimšti obuolius ir uždengti nupjautomis viršūnėlėmis. Sudėti prie mėsos likus 15 min. iki kepimo pabaigos. Mėsos patiekalas paruoštas!

Jums reikės:
 1 kg mažų bulvių,
 1/2 stiklinės obuolių sulčių, 
 2 šaukštai razinų, 
 2 skiltelės česnako, 
 3/4 stiklinės vištienos sultinio, 
 4 anties šlaunelės, 
 4 obuoliai, 3 svogūnai, 
 50 g maltų migdolų, 
 mairūnas, 2 gvazdikėliai, 
 pipirai, 2 lauro lapeliai, druska, 
 šaukštas aliejaus ir sviesto. 
 

 

Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus