• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai
Apelsininiai sausainiai (Polvorones de naranja)
Autorius: Mama.lt
2012-05-11

Paruošimas:
Nutarkuokite vieno apelsino ir pusės citrinos žieveles. Išspauskite vaisių sultis. Apelsinų sulčių turėtų būti apie 50 ml. Minkštą sviestą išplakite su ¾ cukraus pudros. Įmaišykite kiaušinio trynius ir pamažu supilkite apelsinų sultis. Migdolus sumaišykite su miltais ir sudėkite į bendrą masę kartu su tarkuotomis apelsino ir žaliosios citrinos žievelėmis. Viską gerai sumaišykite. Orkaitę įkaitinkite iki 160°C temperatūros. Skardą ištepkite riebalais. Iš tešlos suformuokite graikinio riešuto dydžio kamuoliukus ir sudėkite ant skardos, palikdami aplinkui pakankamai vietos. Apelsininius sausainius pašaukite į orkaitę apie 25 min. Išimkite, šiek tiek palikite atvėsti ir apibarstykite likusia cukraus pudra. Meksikietiškas patiekalas paruoštas!

Jums reikės:
sviesto; (200 g)
apelsinai; (2 )
citrinos (½ )
cukraus pudros; (100 g )
kiaušinių tryniai; (3 )
maltų migdolų; (100 g )
miltų; (300 g )
Sviesto skardai ištepti.


 

Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus