• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai
Atominis troškinys
Autorius: mama.lt
2009-12-10

Jums reikės:
 
100 ml aliejaus kepimui
500 gr bet kokios mėsos
2 skiltelės česnako
2 gr druskos
2 šaukštų maltos aitriosios paprikos
1 šaukštas mėsos prieskonių
2 vnt. didelių morkų
6 šaukštai pomidorų padažo
1 st. pupelių
 
Gaminimas:
 
Išverdamos pupelės, nuskutamos morkos, nulupami česnakai. Morkos pjaustomos griežinėliais, jeigu morka stambi, tada griežinėlius dar pjauname pusiau, susmulkiname česnakus. Morkas ir česnakus troškiname keptuvėje apie 10 minučių. Tada dedame nedideliais gabalėliais pjaustytą mėsą, kuri prieš tai buvo įtrinta mėsos prieskoniais. Troškiname tol, kol mėsa ir morkos suminkštės. Suminkštėjus mėsai, į keptuvę dedame virtas pupeles, pomidorų padažą ir pabarstome aitriosiomis paprikomis. Viską gerai išmaišome ir dar troškiname apie 5 minutes. Patiekiame papuošę prieskonių žolelių šakele. Skanaus!
 

Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus