• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai
Auksiniai sparneliai
Autorius: Mama.lt
2011-09-16

Mama.lt

Paruošimas:
 ?Česnaką susmulkinkite ir sumaišykite su actu, sojų padažu, aliejumi, ruduoju cukrumi, žiupsneliu kajeno pipirų, įberkite vištienos prieskonių. Vištos sparnelius apliekite marinatu ir padėkite į šaldytuvą nakčiai. Skardą išklokite aliuminio folija, ją pašlakstykite aliejumi, išdėliokite vištieną ir pašaukite į 200 laipsnių karščio orkaitę. Kepkite apie 10 min., po to apverskite, pakepinkite dar 5 min., apšlakstykite marinatu ir dar 10 min. pašaukite į orkaitę. Paruoškite padažą: braškes atšildykite, nupilkite vandenį. Grietinę sumaišykite kartu su braškėmis ir sojų padažu, pagardinkite druska, cukrumi, įberkite žaliųjų pipirų žirnelių ir išmaišykite. Vištų sparnelius į stalą patiekite su braškių padažu. Kalėdinis patiekalas paruoštas!

Jums reikės:

 6aukšto sojų padažo, 
 Cukraus. 
 Druskos, 
 Grietinės, 
 
 M a r i n a t u i ir padažui: 

 Po 2 šaukštus vynuogių acto ir sojų padažo,
 Šaldytų braškių, 
 Šaukštelio žaliųjų pipirų žirnelių, 
 Šaukštų aliejaus, 
 Šaukštų rudojo cukraus, 
 Skiltelės česnako, 
 Vištienos prieskonių. 
 Vištų sparnelių. 
 Žiupsnelio kajeno pipirų.
 

Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus