• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai
Bandelės su varške
Autorius: mama.lt
2010-11-11

mama.lt
Varškės bandelės, tirpstančios burnoje. Paragaukit — nepasigailėsit.
 
Jums reikės:
Cukrus (100 gramų)
Cukrus (100 gramų)
Druska (5 gramai)
Kiaušinis (1 vienetas)
Mielės sausos (7 gramai)
Miltai (300 gramų)
Pienas (300 mililitrų)
Sviestas (100 gramų)
Vanilinis cukrus (5 gramai)
Varškė (200 gramų)
 
Paruošimas:
Tešla: į pašildytą pieną berti mieles ir cukrų, pamaišyti ir palikti apie 15 minučių. Tada suberti miltus, druską ir išminkyti tešlą. Ant viršaus užpilti išlydytą sviestą. Palikti 50 minučių, kad tešla pakiltų. Įdaras: Kol tešla kyla, galim pasiruošti įdarą. Varškę ištrinam su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Išminkytą tešlą galime palikti dar kartelį pakildinti. Paruoštą tešlą kočiojam plonai, tepam įdarą ir vyniojam kaip vyniotinį. Suvyniojus supjaustom norimo dydžio bandelėmis, dedam į kepimo popieriumi išklotą formą. Aptepam bandeles kiaušinio plakiniu ir pabarstom cukrumi. Ir kepam orkaitėje apie 15-20 minučių.
 

Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus