• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai
Bulgariški šaltibarščiai
Autorius: Mama.lt
2009-05-28

Paruošimas

Geriausiai rinktis naminius pernokusius pomidorus. Juos sutarkuojame bulvine tarka, kad pasidarytų pomidorų tyrė (odeles išmetame). Česnaką susmulkiname peiliu arba spaustuku, krečiame į pomidorų tyrę. Viską užpilame kefyru. Gardiname druska ir pipirais. Valgome su virtomis bulvėmis. Skanaus!

 

P.S. Jeigu dėsite daugiau pomidorų - sriuba bus rūgštesnė; jeigu dėsite daugiau česnakų - aštresnė. Taigi ragaukite ir pasigaminkite tokią sriubą, kuri jums skaniausia.







Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus