• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai
Dvisluoksnis obuolių pyragas  1 
Autorius: mama.lt
2010-10-21

mama.lt
Sudėtis:
 
Šviesiai tešlai:
 
 150 g miltų
50 g cukraus
50 g minkšto sviesto
150 g varškės (galima ir be jos)
2 kiaušiniai
50 g grietinės
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
 
Kakavinei tešlai:
 120 g miltų
2 kiaušiniai
100 g minkšto sviesto
100 g cukraus
50 g kakavos miltelių
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Smulkiai pjaustytų obuolių
 
Paruošimas:
Gaminame šviesią tešlą. Miltus sumaišome su kepimo milteliais.
Sviestą išsukame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Tuomet įmušame po kiaušinį ir išplakame. Tuomet dedame grietinę bei varškę ir gerai sumaišome. Visą mišinį supilame į miltus, sumaišome.
 
Gaminame kakavinę tešlą. Miltus sumaišome su kepimo milteliais bei kakava.
 
Sviestą išsukame su cukrumi bei vaniliniu cukrumi ir įmušame po kiaušinį bei gerai išplakame. Visą mišinį supilame į miltus, sumaišome. Tuomet įpjaustome obuolius ir vėl sumaišome.
 
Kepimo skardos dungą galite pakloti sviestiniu popieriumi. Tuomet dugną išklojame šviesia tešla, o ant jos, atsargiai, sukrečiame kakavinę tešlą.
 
Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 45 minutes.
Skanaus!
 
 

Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus