• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai
Farširuotas karpis
Autorius: Mama.lt
2010-01-15

Jums reikės:
karpio (1 kilogramo)
džiovintos bandelės arba batono (1 vienetas)
morkų (2 vienetai)
svogūnų (2 vienetai)
želatinos
žuvies prieskonių


Paruošimas:
Karpiui nuvalome žvynus, vidurius išvalome šaukštu, neperpjovus pilvo. Nulupame atsargiai odą. Nuimame mėsytę nuo kaulų.
Svogūną nulupame ir supjaustome kubeliais. Morkas sutarkuojame burokine tarka ir pakepiname kartu su svogūnais. Batoną užpilame karštu pienu.
Žuvį, svogūnus su morkom ir batoną permalame mėsmale 2 kartus. Prikimšame karpio išnarą gautu mišiniu.
Imame puodą su vandeniu, dedame nesusmulkintas nuskustas morkas, svogūną ir prieskoninių žolelių, karpį. Verdame apie 1,5val. Išvirus karpį, išimame, dedame į lėkštę.
Verdame drebučius: ištirpiname želatiną, supilam į perkoštą sultinį (ten kur virė karpis), pakaitinam ir užpilam ant karpio, o pravėsus - į šaldytuvą. 
Skanaus!





Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus