• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai
Farširuotas karpis
Autorius: Rama
2010-12-23

Rama nuotr.
Artėjančių švenčių proga pasiūlykite artimisiems pasivaišinti farširuotu karpiu. Gardu!
 
Jums reikės:
Česnakas
Karpis
Kiausinis
Manų kruopos
Morka
Svogūnas
Žuvies prieskoniai
 
Paruošimas:
1. Nulupti odą nuo pilvo Užmarinuoti ją (pipirai, druska, žuvies prieskoniai) Galima palikti nakčiai.
2. Mėsą atskirti nuo kaulo ir sumalti mėsmale, į ja įmušti kiaušinį, įberti manų kruopų, įdėti apkepintą svogūną su morkomis ir česnaku, prieskonių žuviai.
3. Paruoštą masę sudėti atgal į odą
4. Odą surinkti dantų krapštukais.
5. Kepti 200laipsniu orkaitėje maždaug 40 min., prieš tai įpilus aliejaus ir vandens.
 
 
 

Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus