• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai
Folijoje kepta lašiša
Autorius: Mama.lt
2012-06-14

Paruošimas:

Lašišos file dedame ant folijos, truputį aptriname prieskoniais (pagal skonį) ir apšlakstome citrinos sultimis, uždedame sviesto gabaliuką. Į indelį supilame grietinėlę (ji turėtų būti riebesnė, kad nebūtų labai skysta), sudedame krapus, petražoles, šiek tiek druskos ir citrinžolės, dedame smulkiai supjaustytus svogūnų laiškus, tada viską gerai išmaišome. Turi gautis ne per skysta masė (panaši į košę). Gautą masę supilti ant lašišos, kuri folijoje, lašišą masėje šiek tiek apvolioti, tada gerai viską suvynioti folijoje, kad neišbėgtų (galima net kelis kartus, kad tvirčiau būtų).  Dėti ant grotelių, kepti reikėtų apie 20 min. Priklauso nuo žarijų kaitrumo (patikrinti vis galima šakute ar mediniu pagaliuku). Sveika ir natūralu :)

Jums reikės:
Citrina (1 vnt.)
Citrinžolės (žiupsnelis)
Druskos (žiupsnelis)
Grietinėlės (50 g)
Įvairių prieskonių: petražolių, krapų (žiupsnelis)
Lašišos file (200 g.)
Pipirų (žiupsnelis)
Sviesto (šiek tiek)
Svogūnų laiškų (10)

 

Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus
Rūbų pirkimas internetu