• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai
Gardus moliūgų pyragas
Autorius: Mama.lt
2010-10-15

Mama.lt
Atėjęs ruduo mums suteikia progą džiaugtis esamomis rudens gėrybėmis ir iš jų gaminti pačius įvairiausius patiekalus. Paskanaukite lengvai paruošiamo ir itin gardaus moliūgų pyrago.
 
Jums reikės:
Aliejaus (0.5 stiklinės)
Cukraus (1 stilklinė)
Kepimo miltelių (1.5 arbatiniai šaukšteliai)
Kiaušinių (2 vienetai)
Migdolų riešutų (150 gramų)
Miltų (3 stiklinės)
Moliūgo (500 gramų)
 
Paruošimas:
Sutarkuoti moliūgą. Pilti cukrų, aliejų, įmušti kiaušinius ir viską gerai išmaišyti. Įberti miltus, kepimo miltelius ir išmaišyti. Tešla gaunasi tiršta. Pilti ją į formą, ant viršaus pabarstyti susmulkintus riešutus. Kepti 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40-50 min. kol gražiai paruduos. Skanu su pienu. Taip pat į pyragą galima dėti džiovintų vaisių, viršų galima papuošti ne tik migdolų riešutais, bet ir lazdynų, o taip pat kokosų drožlėmis.
 
 
 
 
 

Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus