• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai
Įdaryta paukštienos šlaunelė
Autorius: mama.lt
2010-06-16

mama.lt
Jums reikės:
Majonezas (1 šaukštai)
Paukštienos šlauneles (4 vienetas)
Pievagrybiai (200 gramų)
prieskoniai (0 arbatiniai šaukšteliai)
Saldžioji paprika (1 vienetas)
 
Paruošimas:
Nuo šlaunelių nunerti odą, ir nuiimti mėsą, pagrindinis kaulas turi likti odoje. Nuiimtą mėsą susmulkinti nedideliais gabalėliais, sudėti supjaustytą gabalėliais papriką ir pievagrybius (galima ir kitokius grybus). Uždėti majonezo, prieskonių ir viską gerai išmaišyti. Gautu įdaru prikimšti kulšelių odeles, kepti iki 180C įkaitintoje orkaitėje apie 40min, prieš baigiant kepti paskrudinti.Taip pat kepant galima įpilti obuolių sulčių, ar jomis pašlakstyti.
 
Skanaus!
 
 

Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus