• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai
Įdaryti pievagrybiai
Autorius: mama.lt
2010-11-03

mama.lt
Artėjant savaitgaliui, siūlome pasigaminti itin gardų bei kvapnų patiekalą iš pievagrybių. Rezultatas nustebins! Gardumėlis.
 
Jums reikės:
Didelės pievagrybių galvutės (10 vienetai)
Fermentinis sūris (tarkuotas) (100 gramų)
Šaldyti malti špinatai (200 gramų)
 
Paruošimas:
Atsišaldome špinatus ir sumaišome masę su tarkuotu sūriu. Nuplauname pievagrybių galvutes ir išimame kotelius. Galvutes įdarome špinatų ir sūrio mišiniu. Dedame į orkaitę ir kepame 200 laipsnių karštume apie 15-20 minučių, kol sūris gražiai apskrus. 
 
 
 
 

Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus