• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai
Kaip pas mamą: ežiukai
2009-01-29

Eli.lt
Reikės:

0,5 kg varškės
2 kiaušiniai
3-4 šaukštai rūgpienio arba grietinės
truputį cukraus, druskos.
1,5 stiklinės miltų

Gaminimas:

Viską gerai išmaišyti ir miltais atminkyti kol prie rankų nelips. Tada surituliuoti "dešrą", kurią pjaustyti mažais skrituliukais.
Skrituliukus apibarstyti miltais, kad jie būtų sausesni, tada lengvai ir gražiai braukti per atvirkščią smulkią tarką. Per tarką lengvai spaudžiant skrituliuką gaunasi ežiukų geldelės
Tokius suformuoti ir dėti į truputuką pasūdytą verdantį vandenį. Virti apie 10min.

Galima patiekti su sviestu, grietine ar spirgučių padažu. Greita ir tikrai skanu.

Galima pasidaryti daugiau ir sušaldyti šaldymo kameroje.


Eli.lt forumo narės receptas

Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus