• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai
Kepta duona su užtepėle
Autorius: Mama.lt
2012-08-12

Mama.lt
Paruošimas:
Duonos riekeles supjaustome per pusę. Jas apkepame aliejuje iš abiejų pusių. Darome užtepėlę: išvirtas morkas ir sūrį sutarkuojame per smulkią burokinę tarką, kiaušinius supjaustome smulkiais kubeliais. išspaudžiame visas česnako skilteles. Viską sudedame į dubenėlį, pilame majonezą ir viską susmulkiname trintuve, kad gautųsi vientisa masė. Šią masę tepame ant jau atvėsusių keptų duonos riekelių. Skanaus :*

Jums reikės:
Aliejaus 
česnako (1)
duonos (1/2 kepalo)
fermentinio sūrio (100 g)
išvirtų morkų (2)
kietai virtų kiaušinių (5)
majonezo (150 g)

 

Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus
Dovanos Krikštynoms...
Eli.lt Testai
 
  Eli.lt forumas
 
  Dovanos Krikštynoms...  
 
 
  Naujausi kremai.  
 
 
  Plaukuciu atgaivinimas  
 
 
  Suknelės  
 
 
  Poilsis Palangoje