• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai
Kepta kiaulės karka
Autorius: mama.lt
2010-04-08

mama.lt

Jums reikės:

Druska

Garstyčių padažas (1 pakelis)

Juodieji pipirai

Kiaulienos kulniukas 

Pusė svogūno


Paruošimas:

Visų pirma, įtrinti karką su druska ir pipirais ir palikti marinuotis 1 dienai. Tuomet įdedame į šaltą vandenį ir pradedame virti. Kad karka būtų kvapnesnė, į puodą reiktų įmesti svogūno galvą, kelias česnako skilteles, lauro lapelių. Kai karka išverda, išspauskite kelias česnako skilteles, pabarstykite pipirais ir ištepkite garstyčiomis… Ir "pašaukite"į orkaitę. Joje kepkite to, kol apskrunda. Iškepta karka valgoma su svogūnų ir acto salotomis, pomidorų padažu, juoda duona ar bulvėmis, agurkais ir pomidorais.  

Skanaus!






Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus