• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai
Kepta lašišos filė
Autorius: Mama.lt
2012-05-31

Mama.lt
Paruošimas:
Actą, cukrų, garstyčias ir garstyčių miltelius supilame į indelį su užsukamu dangteliu ir plakame, kol susidaro tirštas padažas. Kepimo indą ištepame aliejumi, sudedame lašišą, pabarstome druska, pipirais ir čiobreliais. Ant kiekvieno lašišos filė gabaliuko uždedame po šaukštą paruošto padažo, išskirstome, kad padengtų visą žuvį. Apibarstome džiūvėsėliais ir įspaudžiame, kad nenubyrėtų. Lašišą kepame 200 laipsnių karštumo orkaitėje 18 minučių, kol džiūvėsėlių viršus gražiai pagelsta. Į stalą tiekiame su likusiu garstyčių padažu.

Jums reikės:
acto;
baltos duonos džiūvėsėlių (150 g);
cukraus;
Dižono garstyčių;
aliejaus;
arbatinio šaukštelio sausų garstyčių miltelių;
druskos;
džiovintų čiobrelių;
lašišos filė gabaliukų;
maltų pipirų.



Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus
Dovanos Krikštynoms...
Eli.lt Testai
 
  Eli.lt forumas
 
  Dovanos Krikštynoms...  
 
 
  Naujausi kremai.  
 
 
  Plaukuciu atgaivinimas  
 
 
  Suknelės  
 
 
  Poilsis Palangoje