Kepta lašišos filė
2012-05-31

Mama.lt
Actą, cukrų, garstyčias
ir garstyčių miltelius supilame į indelį su užsukamu dangteliu ir
plakame, kol susidaro tirštas padažas. Kepimo indą ištepame aliejumi,
sudedame lašišą, pabarstome druska, pipirais ir čiobreliais. Ant
kiekvieno lašišos filė gabaliuko uždedame po šaukštą paruošto padažo,
išskirstome, kad padengtų visą žuvį. Apibarstome džiūvėsėliais ir
įspaudžiame, kad nenubyrėtų. Lašišą kepame 200 laipsnių karštumo
orkaitėje 18 minučių, kol džiūvėsėlių viršus gražiai pagelsta. Į stalą
tiekiame su likusiu garstyčių padažu.
Jums reikės:
acto;
baltos duonos džiūvėsėlių (150 g);
cukraus;
Dižono garstyčių;
aliejaus;
arbatinio šaukštelio sausų garstyčių miltelių;
druskos;
džiovintų čiobrelių;
lašišos filė gabaliukų;
maltų pipirų.

Komentarai Siųsti draugui