• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai
Kepta višta su citrina
Autorius: Mama.lt
2011-10-14

Paruošimas:

Vištą nuplauname, nusausiname, įtriname iš vidaus ir iš išorės sviesto, prieskonių, susmulkintų česnakų mišiniu. Citriną subadome šakute ir įdedame į vištos vidų. Vištą dedame į išteptą sviestu arba aliejumi keptuvą, apšlakstome brendžiu, įpilame truputį verdančio vandens arba sultinio ir kepame karštoje orkaitėje 50-60 min. Kepdami retkarčiais palaistome išsiskyrusiu sultiniu. Tame pačiame keptuve galime kepti bulves. Iškeptą vištą dedame į pakaitintą dubenį ir, išėmę citriną, tiekiame į stalą su keptomis bulvėmis, konservuotais arba keptais vaisiais, daržovių salotomis. Mėsos patiekalas paruoštas!
 
Jums reikės:

 25 g brendžio (nebūtinai) 
 česnakų skiltelės (3-4.)
 druskos,
 malto imbiero, 
maltų pipirų. (0)
 sviesto (50 g.)
 Višta
 

Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus