• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai
Kiaulienos kepsniai su grybais ir sūriu  1 
Autorius: mama.lt
2010-09-30

mama.lt
Karbonadais mažai ką benustebinsi, bet jei ant jų viršaus uždėsime grybų ir sūrio jau bus gardus kepsnys, ne prastesnis nei kavinėje.
 
Jums reikės:
Džiuvėsėliai (100 gramų)
Grybų (1 sauja)
Kiaulienos karbonado (4 gabalėliai)
Kiaušinis (1 vienetas)
Miltai (2 šaukštai)
Morkos (1 vienetas)
Sūrio (100 gramų)
Svogūno (1 vienetas)
 
Paruošimas:
Kiaulienos karbonado gabalėlius įtriname prieskoniais, tada išplakame kiaušinį į kitą dubenį įsiberiame miltų į trečiajį džiuvėsėlių, pasiruošiame keptuvę ir dedame į ją karbonadą. Pirmiausiai apvoliojame miltuose, tada kiaušinyje tada į džiuvėsėlius ir dedame į keptuvę. Apkepame iš abiejų pusių, į kepimo formą pripjaustome morkų, svogūnų, dedame mėsą, įpilame šiek tiek sultinio kad apsemtų morkytes ir pašauname į orkaitę maždaug pusvalandžiui. Tuo tarpu paruošiame grybus išverdame ir susmulkiname. Sutarkuojame sūrį, po pusvalandžio traukiame iš orkaitės kepsnius, ant kiekvieno dedame grybų ir paslepiame juos po tarkuotu sūriu, tada dar šauname į orkaitę kol sūris išsilydys.
 
Skanaus!

Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus