• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai
Kiaulienos šašlykai su baklažanais
Autorius: Mama.lt
2011-07-14

Jums reikės:
 2 vidutinio dydžio baklažanai; 
 3 porcijoms: 
 500 g kiaulienos išpjovos; 
 daržovių prieskonių ir sojų padažo.
 druskos ir ką tik maltų pipirų; 
 Garnyrui:
 rytietiškų kepsnių prieskonių;
 saujelė miltų;
 žiupsnelis cukraus. 
 ½ greipfruto sulčių; 
 

 Paruošimas:
Mėsą nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais, įtrinkite prieskoniais, apšlakstykite greipfrutų sultimis, pasūdykite, pagardinkite cukrumi ir pipirais, pamaigykite rankomis ir 2 val. palikite šaltai, kad pasimarinuotų. Marinuotą kiaulieną suverkite ant iešmelių ir iškepkite ant grotelių. Baklažanus nuplaukite, nusausinkite, įtrinkite prieskoniais, apvoliokite miltuose, apkepinkite karštuose riebaluose ir apšlakstykite sojų padažu. Patiekalą patiekite karštą. Mėsos patiekalas paruoštas!
 

Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus