• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai
Kiaulienos suktinukai su pievagrybiais  3 
Autorius: mama.lt
2010-08-12

mama.lt
Naujas receptas visoms, mėgstančioms paruošti savo šeimai ypatingą patiekalą. Šį kartą Jūsų verdikto laukia kiaulienos suktinukai su pievagrybiais. Tikimės, jog šis patiekalas patiks Jums ir Jūsų namiškiams.
Jums reikės:
 
500g kiaulienos nugarinės
Citrinos sulčių
Druskos
Maltų pipirų
Mėgiamų mėsos prieskonių
Česnako skiltelės
 
Įdarui: grybų,svogūnų,druskos,pipirų.
 
Paruošimas:
Kiaulienos nugarinę išmuškite, įtrinkite prieskoniais ir apšlakstykite citrinų sultimis. Palaikykite kelias valandas, kad pasimarinuotų.
 
Įdarui grybus išvirkite, pakepinkite smulkintais svogūnais, druska ir pipirais.
 
Ant išmuštos mėsos dėkite po du šaukštus įdaro ir persmeikite mediniu smeigtuku. Patepkite alyvuogių aliejumi ir dėkite į skardą. Kepkite apie valandą 220 laipsnių karščio, vis pašlakstykite grybų ar mėsos sultiniu.
 
Patiekite su ryžiais (baltaisiais,rudaisiais,laukiniais).
 
Skanaus.
 

Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus