• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai
Kokosiniai keksai
Autorius: Mama.lt
2012-02-01

Mama.lt
Paruošimas:
Orkaitę įkaitinkite iš anksto iki 200 laipsnių. Į dubenį išsijokite miltus, kepimo miltelius ir druską. Supilkite 1/2 stiklinės kokosų drožlių. Gerai išmaišykite. Kitame inde plakikliu išplakite sviestą iki kreminės konsistencijos. Supilkite cukrų ir išplakite su sviestu. Po vieną įmuškite kiaušinius. Sudėkite vanilės ir kokosų ekstraktus. Gerai išplakite. Sudėkite pusę miltų mišinio ir išmaišykite iki vienalytės masės. Sudėkite likusį mišinį ir supilkite kokosų pieną. Dar kartą gerai išmaišykite. Supilkite į kepimo skardą (turi būti užpildyta 2/3 keksiuko formos tūrio). Apibarstykite likusiomis kokosų drožlėmis ir kepkite 25 minutes.

Jums reikės:
arbatinio šaukštelio kepimo miltelių,
kiaušinių, (2)
pusė arbatinio šaukštelio druskos,
pusė arbatinio šaukštelio kokosų ekstrakto,
pusė arbatinio šaukštelio vanilės ekstrakto,
pusė stiklinės cukraus,
stiklinės kokosų drožlių,
stiklinės kokosų pieno.
stiklinių miltų, (2)
 
 

Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus