• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai
Kokosinis obuolių pyragas su baltojo šokolado glaistu
2012-10-05

Paruošimas:
Ištrinti iki pūrumo sviestą su cukrumi. Po vieną įmušti kiaušinius, gerai išmaišant. Sudėti pieną ir kokosų ekstraktą, viską gerai išmaišyti. Įsijoti miltus, kepimo miltelius ir sudėti kokoso drožles, viską gerai išmaišyti. Įmaišyti obuolius. Tešlą supilti į riebalais išteptą arba išklotą kepimo popieriumi skardą ir kepti iki 170-180C įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes arba kol patikrinus mediniu iešmeliu jis nebeaplips tešla. Išėmus iš orkaitės pyragą palikyti 10 min.prieš išimant iš skardos. Išėmus iš skardos pilnai atvėsinti ant grotelių. Puode pakaitinti grietinėlę, kol beveik užvirs. Nuimti nuo ugnies ir įmaišyti šokoladą. Gerai išmaišyti iki vientisos masės. Palikti tiek tiek pravėsti, tada kai šokoladas šiek tiek patirštės užpilti ant pyrago, ant viršaus pabarstyti kokoso drožlėmis.  

Jums reikės:
kiaušiniai (3 vnt.)
obuoliai (nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti nedideliais gabaliukais) (4 vnt. )
miltų (2 stiklinės)
kokoso drožlių (1 stiklinė + 2 v.š.)
kepimo miltelių (1 a.š.)
grietinėlės (50 ml )
cukraus (1 stiklinė)
baltojo šokolado (100 gr.)
pieno (50 ml.)
sviesto (kambario temperatūros) (125 gr.)
 


Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus
Rūbų pirkimas internetu