• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai
Lašiša su agurkais ir krapais
Autorius: mama.lt
2010-05-26

mama.lt nuotr
Kaip nsutebinsite savo artimuosius šį savaitgalį? Siūlome pagaminti lašišą. Gardumas garantuotas!
Jums reikės:

aliejaus (2 šaukštai)
citrinos sulčių (2 arbatinis šaukštelis)
cukraus (0.5 arbatinis šaukštelis)
didelis agurkas (1 vienetas)
lašišos filė (4 gabalėliai)
riebios grietinėlės (3 šaukštai)
smulkintų šviežių krapų (2 šaukštai)
sviestas (1 šaukštas)
svogūno laiškai (2 vienetai)
 
Paruošimas:

Orkaitę įkaitinti iki 230? C. Į kepimo indą supilti aliejų. Lašišos gabalus pabarstyti druska ir pipirais ir dėti į kepimo indą oda į viršų. Kepti įkaitusioje orkaitėje 2 minutes. Apversti ir dar kepti 6 – 7 min. Agurką nulupti ir supjaustyti riekėmis. Nedideliame puode ištirpinti sviestą, suberti agurkus ir smulkintus svogūnų laiškus, pagardinti druska, pipirais ir kepti 2 – 3 min. Suberti krapus, supilti grietinėlę, citrinos sultis ir įberti cukrų. Gerai išmaišyti ir nukelti nuo viryklės. Patiekti žuvį su agurkais ir padažu. P. S. vietoje svogūno laiškų naudojau porą, o vietoje grietinėlės – mūsų tepamą varškės sūrelį. Skanaus!


 

 

Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus