• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai
Lašiša, troškinta grietinėlės padaže  1 
Autorius: Mama.lt
2010-07-23

Mama.lt
Šio savaitgalio pagunda - ypatingo skonio patiekalas - lašiša, troškinta grietinėlės padaže. Tik šiek tiek laiko virtuvėje ir ant Jūsų stalo puikuosis tikras šedevras.
Jums reikės:

Druska (1 Arbatinis šaukštelis)
Grietinėlė (300 mililitrai)
Lauro lapelis (1 vienetas)
Maltų baltieji pipirai (1 arbatinis šaukštelis)
Morkos (4 vienetai)
Petražolės šaknis (200 gramų)
Susmulkintos petražolės (2 šaukštai)
Sviestas (2 šaukštai)
Svogūnas (1 vienetas)
Žalioji citrina (1 vienetas)
Žaliosios alyvuogės (10 vienetų)
Žuvies sultinys (250 Mililitrai)
 
Paruošimas:

Lašišą supjaustykite 2 cm storio gabalėliais, nulupkite odelę, apibarstykite pipirais ir druska. Nulupkite svogūną, smulkiai jį supjaustykite ir patroškinkite svieste. Nuskustas morkas, nuvalytą petražolės šaknį sutarkuokite, sudėkite prie svogūnų bei trumpai patroškinkite. Pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Lašišą sudėkite į puodą. Ant jos dėkite griežinėliais supjaustytą citriną, patroškintas daržoves, suberkite alyvuoges, įdėkite lauro lapelį ir užpilkite sultiniu. Šį mišinį ant nedidelės ugnies troškinkite 15 minučių. Supilkite grietinėlę, suberkite petražoles. Patroškinkite dar 3 minutes. Jei reikia, dar kartą pagardinkite pipirais ir pasūdykite. 
 
Skanaus!

Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus