• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai
Lengva: varškės apkepas  4 
2008-11-27

Eli.lt, "Gamma" nuotr.
Reikės:

500 g varškės,
4 kiaušinių,
50-100 g sviesto,
2 šaukštai cukraus,
2-3 šaukštai manų kruopų,
pusė stiklinės pieno,
truputis druskos, razinų, nutarkuota citrinos žievelė.


Gaminimas
:

Manų kruopos užpilamos pienu.
Varškė ištrinama su kiaušinių tryniais, razinomis, citrinos žievele, cukrumi.
Dedamas ištirpintas sviestas. Viskas gerai išsukama.
Dedamos manų kruopos, viskas išsukama.
Galop sukrečiami išplakti baltymai ir viskas švelniai išmaišoma.
Masė sukrečiama į sviestu pateptą ir džiūvėsėliais pabarstytą skardą.
Kepama įkaitintoje orkaitėje.
Valgome atvėsusį, aplietą grietine, uogiene ar tiesiog be nieko.


Eli.lt forumo narės receptas

Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus