• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai
Lydeka, prisirijusi putpelės kiaušinių
2009-04-10

Mama.lt receptai
Jums reikės:
lydeka (700 gramai)
kiaušinis (1 vienetas)
putpelės kiaušiniai (6 vienetas)
krakmolas (1 šaukštas)
sviestas (1 šaukštas)
morka (1 vienetas)
svogūnas (1 vienetas)
batono riekelė (1 vienetas)
druska (1 arbatinis šaukštelis)
prieskoniai žuviai (1 šaukštas)
 

Paruošimas:

Nuskustai lydekai aš nupjaunu galvą, nudiriu odą. Nuimtą nuo kaulų mėsą sumalu, įplaku vieną kiaušinį, suberiu krakmolą, sudedu piene mirkytą batoną bei virtą , bet dar svieste su svogūnu pakepintą morką.

Įberiu druskos, lauro lapelių, baltųjų pipirų. Išmaišytą masę krečiu į lydekos odą, vis įdėdama po vieną virtą putpelės kiaušinuką. Tuomet naują lydekos "kūną" prisiuvu prie galvos, įvynioju į marlę ir verdu apie 30 min. vandenyje pagardintame citrininiais žuvies prieskoniais. Papuošiu daržovėmis ir citrina.

Sėkmės eksperimentuojant!










Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus