• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai
Maltos mėsos vyniotinis
Autorius: Mama.lt
2012-01-04

Paruošimas:
 Svogūną susmulkinti ir dėti į įkaitintą keptuvę. Morką sutarkuoti ir sudėti į svogūnus, apkepinti kol suminkštės. Į maltą kalakutieną sudėti majonezą, kiaušinį, džiūvėsėlius, prieskonius, druską ir pakepintus svogūnus su morkomis. Viską gerai išminkyti. Kepimo rankovės vieną kraštą praplėšti, kad gautųsi didesnė plėvelė. Į ją dėti gautą masę ir formuoti vyniotinį. Po to apibarstyti džiūvėsėliais ir kepimo rankovės pagalba apvolioti visą vyniotinį. Suvynioti ir dėti į įkaitintą orkaitę. Kepti apie 1 val.

Jums reikės:
Druskos
džiūvėsėlių + pabarstymui (3š.)
garstyčių miltelių (1a.š.)
kalakutienos prieskonių (1a.š.)
kiaušinio (1)
kvepiančių pipirų (0.5a.š.)
majonezo (2š.)
maltos kalakutienos (600g)
morkos (1)
svogūno (1)
 

Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus