• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai
Marinuotų braškių ir rikotos sūrio užtepėlė su pistacijomis
Autorius: Laura Montvilatė
2011-06-24

Jurgos Mizutavičiūtės

4 angliškos pusrytinės bandelės
250 g rikotos sūrio (arba kito mėgiamio kreminio varškės sūrio)
250 g braškių
4 šaukštai gero balzaminio acto
1 šaukštas rudojo cukraus
1žiupsnelis druskos
pundelis šviežių bazilikų
saujoa išlukštentų, kapotų sūdytų pistacijų

Pasiruoškite braškių marinatą: balzaminį actą sumaišykite su cukrumi, pagardinkite druska ir sudėkite kapotą baziliką. Braškes supjaustykite riekutėmis ir užpilkite balzaminiu marinatu. Palikite kelioms minučtėms pasimarinuoti.

Bandeles perpjaukite per pusę ir paskrudinkite. Nuo braškių nupilkite skysčiaus perteklių. Ant bandelės tepkite rikotos sūrį, ant viršaus dėkite marinuotas braškes su bazilikais ir viską užbaikite pabarstydami kapotomis pistacijomis.


Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus