• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai
Nekeptas tortas „Prinokęs obuoliukas“
Autorius: Mama.lt
2012-09-03

Paruošimas:
1. Razinas nuplauti, užpilti romu arba konjaku, palikti 30 min.
2. Sausainius susmulkinti trintuvu.
3. Obuolius nulupti ir sutarkuoti vidutinio smulkumo tarka. Sultis nusunkti.
4. Į vieną indą sukrėsti tarkuotus obuolius, razinas, suberti sausainius, cukraus pudrą, riešutus, tarkuotą citrinos ir apelsino žievelę ir gerai išmaišyti. Masę sukrėsti į lėkštę. Obuolį supjaustyti skiltelėmis. 
5. Prieš patiekiant palaikyti šaldytuve 3 val.

Jums reikės:

cukraus pudra (2 v.š.)
kapoti graikiniai riešutai (2v.š.)
obuoliai (5 vnt)
razinos (50 g)
romas arba konjakas (2 v.š.)
sausainiai (300 g)
tarkuota apelsino žievelė (1 v.š.)
tarkuota citrinos žievelė (1 a.š.)



Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus
Dovanos Krikštynoms...
Eli.lt Testai
 
  Eli.lt forumas
 
  Dovanos Krikštynoms...  
 
 
  Naujausi kremai.  
 
 
  Plaukuciu atgaivinimas  
 
 
  Suknelės  
 
 
  Poilsis Palangoje