Paprastai: avižiniai sausainiai
2008-08-29

3 kiaušinių
0,5 stiklinės cukraus
50 g lydyto sviesto
0,5 šaukštelio kepimo miltelių
cinamono.
Gaminimas:
Išmaišyti, tuomet įberti 3 stiklines avižinių dribsnių, išmaišyti ir palikti valandai kol išbrinks. Po valandos įdėti smulkintų džiovintų vaisių, riešutų (pagal skonį).
Dedame į popierinius maišelius, skirtus kepti keksiukams arba tiesiog ant kepimo skardos pabarstytos miltais (tik šiuo atveju tešla turi būti tirštesnė) ir pašauname į jau įkaitintą orkaitę.
Kepama 150-170 C temperatūroje 20-30 minučių.
Eli.lt forumo narės receptas. Nori pasiūlyti savo? Rašyk redakcija (et) eli.lt
Komentarai Siųsti draugui