Pievagrybių ir pomidorų troškinys
2010-10-07

mama.lt
Greitai paruošiamas troškinys Jums ir Jūsų šeimai!
Jums reikės:
Citrinų sulčių (1.5 šaukštas)
Druskos (0.5 arbatiniai šaukšteliai)
Juodųjų pipirų (0.4 arbatinis šaukštelis)
Pievagrybiai (500 gramų)
Pomidorų (400 gramų)
Rozmarinų (1.5 ryšulėliai)
Skiltelės česnako (2 skiltelės)
Svogūnas (1 vienetas)
Citrinų sulčių (1.5 šaukštas)
Druskos (0.5 arbatiniai šaukšteliai)
Juodųjų pipirų (0.4 arbatinis šaukštelis)
Pievagrybiai (500 gramų)
Pomidorų (400 gramų)
Rozmarinų (1.5 ryšulėliai)
Skiltelės česnako (2 skiltelės)
Svogūnas (1 vienetas)
Paruošimas:
Supjaustome pievagrybius ir apšlakstome citrinų sultimis. Svogūnus, česnakus smulkiai supjaustome, rozmarinus susmulkiname. Pomidorus nuplikome verdančiu vandeniu, nulupame odelę ir supjaustome. Įkaitintame aliejuje pirmiausia pakepiname pievagrybius. Geriausia keptuvę uždengti dangčiu. Tuomet suberiame svogūnus ir česnakus. Dar šiek tiek pakepiname. Tuomet dedame rozmarinus ir pomidorus. Dar šiek tiek pakepiname. Beriame druskos ir juodųjų pipirų pagal skonį. Jei nepakankamai skysčių keptuvėje, galite į troškinį įpilti šiek tiek vandens ir vėl pagardinti druska. Skanaus! Ps.: šis troškinys puikiai tinka prie mėsos ir žuvies, taip pat prie makaronų.
Supjaustome pievagrybius ir apšlakstome citrinų sultimis. Svogūnus, česnakus smulkiai supjaustome, rozmarinus susmulkiname. Pomidorus nuplikome verdančiu vandeniu, nulupame odelę ir supjaustome. Įkaitintame aliejuje pirmiausia pakepiname pievagrybius. Geriausia keptuvę uždengti dangčiu. Tuomet suberiame svogūnus ir česnakus. Dar šiek tiek pakepiname. Tuomet dedame rozmarinus ir pomidorus. Dar šiek tiek pakepiname. Beriame druskos ir juodųjų pipirų pagal skonį. Jei nepakankamai skysčių keptuvėje, galite į troškinį įpilti šiek tiek vandens ir vėl pagardinti druska. Skanaus! Ps.: šis troškinys puikiai tinka prie mėsos ir žuvies, taip pat prie makaronų.
Komentarai Siųsti draugui