• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai
Pievagrybių ir pomidorų troškinys
Autorius: mama.lt
2010-10-07

mama.lt
Greitai paruošiamas troškinys Jums ir Jūsų šeimai!
 
Jums reikės:
Citrinų sulčių (1.5 šaukštas)
Druskos (0.5 arbatiniai šaukšteliai)
Juodųjų pipirų (0.4 arbatinis šaukštelis)
Pievagrybiai (500 gramų)
Pomidorų (400 gramų)
Rozmarinų (1.5 ryšulėliai)
Skiltelės česnako (2 skiltelės)
Svogūnas (1 vienetas)
 
Paruošimas:
Supjaustome pievagrybius ir apšlakstome citrinų sultimis. Svogūnus, česnakus smulkiai supjaustome, rozmarinus susmulkiname. Pomidorus nuplikome verdančiu vandeniu, nulupame odelę ir supjaustome. Įkaitintame aliejuje pirmiausia pakepiname pievagrybius. Geriausia keptuvę uždengti dangčiu. Tuomet suberiame svogūnus ir česnakus. Dar šiek tiek pakepiname. Tuomet dedame rozmarinus ir pomidorus. Dar šiek tiek pakepiname. Beriame druskos ir juodųjų pipirų pagal skonį. Jei nepakankamai skysčių keptuvėje, galite į troškinį įpilti šiek tiek vandens ir vėl pagardinti druska. Skanaus! Ps.:  šis troškinys puikiai tinka prie mėsos ir žuvies, taip pat prie makaronų.
 

Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus