• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai
Pomidorų ir pupelių sriuba su kruopomis
Autorius: Laura Montvilaitė
2011-02-16

Photodisc.com
Naujutėlaitė ir svaigiai kvepianti Savaitgalio pagunda jau laukia Jūsų! Gaminkite, valgykite ir būtinai parašykite kaip sekėsi!
 
Jums reikės:
 
1 mažas svogūnas
3 skiltelės česnako
500 g pupelių
500 g konservuotų pomidorų
6 slyviniai pomidorai
800 ml daržovių sultinio
3 šalavijo lapeliai, 2 lauro lapai, 5 baziliko lapeliai, 1 rozmarino šakelė
450 g virtų kuopų – ryžių arba kviečių
Balto balzamo acto, cukraus druskos, pipirų
 
Paruošimas:
Sukapokite svogūną ir česnakus bei pakepinkite alyvuogių aliejuje, kol taps skaidrūs. Pridėkite pupeles, žoleles ir pakepinkite dar porą minučių. Juos, kartu su sukapotais slyviniais bei konservuotais pomidorais sudėkite į sultinį ir pavirkite 20 min.
 
Išimkite rozmarino šakelę ir lauro lapus ir sutrinkite išvirtus ingredientus smulkintuvu. Tuomet sudėkite kruopas, paskaninkite actu, druska ir pipirais.  Patiekdami papuoškite baziliko lapeliais ar rozmarino šakele.

Skanaus!



Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus